Znajdujemy siê w sali treningowej,po lewej i po prawej stronie s± okna.
Na koñcu przy ¶cianie znajduj± siê 3 manekiny oraz 3 tarcze.
- Witaj,Kanade! Ten trening bêdzie mia³ za zadanie nauczyæ Ciê podstawowych technik Shinobi. Na sam pocz±tek
poka¿ mi jak kontrolujesz nad Chakr±. Z³ó¿ odpowiedni± pieczêæ i poka¿ mi. - Powiedzia³ Sensei.
-Dobrze-Odpowiedzia³am,po czym skupi³am siê i skoncentrowa³am powoli swoj± chakre,nastêpnie zaczê³am wykonywaæ pieczêcie Baran → W±¿ → Tygrys potrzebne do Bunshin no jutsu.Ca³y czas by³am skupiona na moim zadaniu.
- Rozumiem,¿e masz zamiar wykonaæ technikê Bunshin no Jutsu. - Uda³o Ci siê stworzyæ 4 replikacje.
- To mo¿e w takim razie przejd¼my ju¿ do Henge no Jutsu. - Twój Sensei z³o¿y³ pieczêæ Barana,a po chwili
zmieni³ wygl±d na Twój.
- Teraz Twoja kolej.
Przeanalizowa³am wszystko co zrobi³ sensei,po czym ponownie siê skoncentrowa³am,moim celem by³o zamienie siê w senseia.Skupi³am chakre,po czym wykona³am pieczêæ Barana pamiêtaj±c ze chce mieæ wygl±d senseia.
-Spróbujê jeszcze raz-Spojrza³am na senseia,po czym po raz kolejny skoncentrowa³am odpowiedni± ilo¶æ chakry i skupi³am siê na wykonaniu pieczêci,w pamiêci mam wygl±d senseia,zamknê³am oczy i wykona³am pieczêæ Barana.